Cara Tempahan Burger YB

Tarikh Kemaskini : 10 October 2012

Sila ikuti arahan seperti di bawah:

1) pemilihan jenis roti ( oregano, garlic, honey oat, dan wholemeals)
2) pemilihan jenis patty ( satay, blackpepper, bbq, mushroom, n tomyam)
3) pemilihan jenis sos ( tomato, cili, mustard, mayonis, thousand island n bbq)
4) pemilhan jenis sayur ( salad, bawang, tomato, timun, kobis, n carrot)
5) pemilihan jenis buahan ( epal, nenas, n zaitun)
6)  pemilihan daging ( ayam atau lembu)
7)  pemilihan sos tambahan ( blackpepper, mushroom, cheezy, n jalepeno)
8)  pemilihan cheese ( 2 keping, 5 keping, dan 10 keping)

Contoh tempahan adalah seperti berikut:

Langkah 1 (untuk pemilihan no .1 hingga no.6 sahaja)
Saya nak tempah burger yb pakai roti garlic, patty nak berperisa blackpepper, taruh sos cili dan mayonis, sayur letak salad, bawang n tomato je, buah nenas skit je, dan saya hendak daging lembu untuk patty burger.

HARGA-HARGA ADALAH SEPERTI BERIKUT
- Sekilo burger RM40.00
- 500 gram burger RM20.00
- 250 gram burger RM10.00

Langkah 2 ( untuk pemilihan no7 hingga no.8 )
Pelanggan-pelanggan diberi pilihan untuk menambah kesedapan burger yb dengan kepingan cheese dan sos tambahan. Ini adalah bergantung kepada citarasa dan selera setiap pelanggan.

Harga yang kami tawarkan:
RM1 untuk sekeping cheeese
RM1 untuk sejenis sos tambahan


Langkah 3
Sila nyatakan tarikh dah waktu untuk terima tempahan anda.
- saya akan ambil hari rabu 15/3/2012 pada pukul 5 petang.

Langkah 3
Sila hantar kan tempahan tadi ke email yazidburger@gmail.com atau sms ke 019 6888709.

BAYARAN SECARA ONLINE UNTUK MENEMPAH BURGER YB
Maybank : starfish enterprise 5581 7210 2825 CIMB : starfish enterprise 1423 0000 3091 06
Selamat mencuba....

Perhatian kepada pelanggan2 yang datang dari luar SHAH ALAM. Tuan2 dan Puan2 dinasihatkan supaya membuat tempahan awal sehari sebelum atau sebelum pukul 5.00 petang setiap hari untuk menjamin makan malam anda bersama burger yb.. Sila hubungi en abu 019 688 8709 untuk membuat tempahan burger anda.

18 comments:

Maz said...

wah bestnyer...saya mmg peminat burger...klu hantar kt glenmarie mcmane kira?

www.hatimamaz.blogspot.com

yazidburger said...

Buat masa ni kami cover seksyen 7 sahaja.. Burger yg delivery, kekadang senget or sos mesti meleleh...kalau dekat, memang kami hantar.

leya azis said...

wah bestnye..xthu pun wujud kdai ni..slalu mkn burger mcd je..pasni boleh la mkn sini..yey! :))

leya azis said...

kdai ni kat mane?dh cari dh,tp xjumpe pun..blkg unisel xde pun...cari msjid tu dh jumpe,tp kdai ni xjumpe pun..huhu sedih :'(

loladyna said...

xad ke delivery ke seksyen 17 terliur ni T________________T

aswani_idris said...

please bukak la cawangan kat taman dato' harun petaling jaya selangor ataupun berhampiran

yazidburger said...

Doa2 le satu hari nanti kami akan buka kat belah sana...insy'lah...

nZaOdonut said...

yummmyyy!! agak2 xde nk bkk caw kt area perak ke??..awOk ni org ipOh..sni mmg xde pOn berger besO2 cm berger YB..perghhh teringinnn!!

aunieZ said...

kalau yg 1 kg, besar mcm satu bekas kek tu ek?

kalau nak order kena order dulu ke boleh terus dtg kdai?

kartini said...

servis kat sek7 sangat lambat. Semalam tunggu sehingga lebih sejam untuk beli 250g burger. last2 blah camtu saja sebab dah tak sanggup tunggu. Really turn off for the first timer..;(

olin said...

Yazid n the Geng..Super Value Set tuu..mcm mn nk dpt..Kupon Ke..@ tgk n blh oder masa kt kedai ??tq

Kt Wangsa Maju pun ada Burger Popular..Nama Burger Daging Bakar kalau x silap..Kena beratur Amik Nmbr..tq

Aminah abd karim said...
This comment has been removed by the author.
Aminah abd karim said...

nak wat permintaan.....buka la kat kuching, sarawak.....terliur je tengok.....nak balik semenanjung lambat ag....hehehe

Unknown said...

pehh best giler klu hantar kat sek 26 boleh ker

Abu Hareeth said...
This comment has been removed by a blog administrator.
aqiffms shukri said...
This comment has been removed by a blog administrator.
aqiffms shukri said...

why comment that not so good to yb has been deleted. plz look at bright side. that comment for ur improvement. if u are genuinly biz minded u will accept that kind of comment rather than all the good thing about u.

cabel said...

Bro....burger ko mmg the best 1 day aku pun jd cam ko lor tak salah ek.. hehe

 
  • Yazid Burger Bakar © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes